Wij zijn Eric Konings en Lisan Deelen en zijn vanaf augustus 2007 uitbaters van de Koning op de mierloseweg 301 in Helmond. Toen wij zaal ’t Hout overnamen was ons een ding duidelijk als wij hiervan een succes willen maken moeten wij de zaal flink gaan verbouwen. Zaal ’t Hout was een gerenommeerde zaal en was goed van eten en drinken maar het interieur was gedateerd. Onder het motto “Als je het doet doe je het goed” dus samen met een interieurbouwer aan de binnenkant alles gesloopt en opnieuw  opgebouwd. De gehele verbouwing heeft uiteindelijk maar 9 weken geduurd. Op 13 oktober 2007 zijn wij open gegaan met een grote feestelijk opening.

Er is een totaal nieuw concept neer gezet en dat was ook de reden om een andere naam toe te passen om alle associaties naar het verleden weg te halen. Inmiddels is de Koning al een begrip in Helmond en omstreken.

Bij de Koning werken wij veel met all-in arrangementen die kunnen verschillen van allerlei luxe hapjes tot een uitgebreid buffet inclusief drankverkoop. U kunt bij ons in verschillende ruimtes terecht, grote zaal (tot ca. 200 personen), informeel café (tot ca 80 personen) en het buitenterras (tot ca. 70 personen). Ook kunnen wij voor gezelschappen een geheel verzorgd diner of BBQ verzorgen vaak in combinatie met een feestavond denk hierbij aan een bruiloft. Kortom er is veel mogelijk in de Koning en als het niet mogelijk dan proberen wij er alles aan om het toch nog mogelijk te maken.