Afscheid nemen van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Om herinneringen op te halen en elkaar tot steun te kunnen zijn. Het is prettig om na het afscheid samen te zijn op een ontspannen en gemoedelijke sfeer met uw familie, vrienden en bekenden. Een uitvaart, koffietafel of een condoleance is een passende afsluiting van deze emotionele dag.

De Koning beschikt over meerdere ruimtes die geschikt zijn voor een besloten samenzijn voor condoleances voor kleine en grote groepen.

Met onze ruime ervaring staan wij tot uw beschikking om de organisatie van de koffietafel of condoleance te verzorgen, zodat u de ruimte heeft om uw dierbare samen met de genodigden te herdenken. In een persoonlijk gesprek horen we graag hoe u de koffietafel of condoleance wilt laten verzorgen. Op basis van uw wensen denken wij graag mee en kan hiervoor een passend arrangement gemaakt worden. Dit kan zijn een traditionele koffietafel tot een afscheidsborrel met of zonder diverse culinaire hapjes. Wij nemen de tijd ervoor en zijn hierbij niet aan een tijdslimiet gebonden. Na afloop is het eventueel ook mogelijk om met een select gezelschap de dag rustig af te sluiten met een drankje.

Neem contact op »