Diner De Koning € 33,50 p.p.

 

Voorgerecht

Wordt uitgeserveerd aan tafel per persoon

  Carpaccio van runderhaas met een truffel vinaigrette
                                  en
  frisse cocktail van Hollandse garnalen met whiskysaus
                                  en
 romige tomatensoep met een plukje peterselie op tafel komt brood te staan en kruidenboter en tapenade

 

Hoofdgerecht

Getrancheerde varkenshaas met champignonsaus en pepersaus geserveerd op een bedje van wok gebakken groenten met een haricort verts en aardappelkroketjes
                                 of
Pangasiusfilet met een witte wijnsaus gebaseerd op een hollandaise saus geserveerd op een bedje van wok gebakken groenten met een haricort verts en aardappelkroketjes
                                 of
Gebakken grote garnalen in witte wijn en knoflook en witte wijn als bedje op de tagliatelle met roomsaus

op tafel komen Belgische frieten en salade te staan

 

Nagerecht

Wordt uitgeserveerd aan de tafel Grand dessert (Een waaier van lekkernijen)